Missiomme

Historia on muutakin kuin koulun oppikirjoja, historiallisia romaaneja, historiaan löyhästi pohjautuvia fiktiivisiä draamasarjoja tai toisesta maailmansodasta tehtyjä dokumentteja. Historiaa on kaikkialla, ja Memorandum haluaa tuoda sen modernilla tavalla kaikkien ulottuville!

Me uskomme, että kulttuurin voi tuntea syvällisesti ja elämyksellisesti, jos tapahtumat on mahdollista kokea uudelleen samoilla historiallisilla paikoilla. Sisätiloissa kulttuurikohteiden kävijäkokemusta voidaan syventää yllättävällä, avartavalla sekä ennen kaikkea mielenkiintoisella tavalla! Memorandumin vastaus elämykselliseen kulttuurikokemukseen on mobiiliteknologia, joka hyödyntää AR-teknologiaa,   historian alkuperäislähteitä ja tarinoita.

Palvelumme

Mobiilisovellus

Tuomme historian kaikkien ulottuville suoraan älypuhelimeen. Toimintaamme lähtökohtana on laadukas sisältöpainoitteinen sovellustuotanto, jossa teknologian tehtävänä on tuoda uudenlaista syvyyttä ja elämyksellisyyttä kulttuuri- ja historia-aineistoihin pohjautuvalle sisällölle.

Konsultointipalvelut

Museoille ja kulttuurikohteille Memorandum tarjoaa asiantuntijapalveluita näyttelyiden pelillistämistämiseen ja tarinallistamiseen.

Tekijät

Meillä osaamisensa yhdistävät humanististen alojen asiantuntijat ja pelialan ammattilaiset. Näin syvällinen kulttuurikentän ja -aineistojen tuntemus yhdistyy innovatiiviseen, ammattitaitoiseen tekniseen toteutukseen.