Palvelumme

Tuotamme monipuolisesti erilaisia historian konsultointi- ja asiantuntijapalveluita, jotka liittyvät kokoelmanhallintaan, historiallisten kohteiden opastuksiin, tilausluentoihin ja -tutkimuksiin. Historiallisilla mobiilisovelluksilla näytämme puolestaan modernilla tavalla menneisyyden nykyisyydessä. Sovelluksessa käytämme historiallisia valokuvia, videota ja audiota, sekä erilaisia mallinnoksia ja interaktiivisia elementtejä AR-teknologian (augmented reality) avulla.

Kaupungeille ja kunnille:

Opastuksilla tai mobiilisovelluksella on mahdollista elävöittää kuntien ja kaupunkien arkeologisia kohteita sekä kulttuurihistoriallisia kaupunkikeskustoja. Myös sisällöntuotanto kuntien ja kaupunkien historiasta, tai yksittäisestä kulttuurihistoriallisesta kohteesta, esimerkiksi matkailupalveluiden nettisivustoille on ydinosaamistamme. Historia-aiheisilla luennoilla voimme täydentää omalta osaltamme esimerkiksi kansalaisopistojen yleisöluentojen tarjontaa. Paikallismuseoille tarjoamme kokoelmanhallintaa ja tarvittaessa näyttelyiden rakentamista ja opastusta.

Seuroille, yhdistyksille ja yrityksille:

Historiastaan ylpeille yrityksille, seuroille ja yhdistyksille tarjoamme räätälöidyn tutkimuspalveluita tai historiikkituotantoa, myös henkilöhistoriikkeja. Tuotamme asiakkaalle joko painetun teoksen tai sisältöä yhdessä sovittuun mediaan. Historiallisten kohteiden läheisyydessä toimivat yrittäjät voivat puolestaan mainostaa tuotteitaan ja palveluitaan mobiilisovelluksessa, ja samalla lisätä oman yrityksen näkyvyyttä ja saavutettavuutta modernilla tavalla. Luonnollisesti kauttamme voi tilata myös historia-aiheisen luennon tai vaikka kohdeopastuksen yhdistyksen tai yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Matkailualan organisaatioille:

Erilaiset matkailuorganisaatiot voivat erottautua mobiilisovelluksellamme omista kilpailijoistaan. Matkanlipun hintaan sisällytetty sovelluksen käyttöoikeus tuo matkailijoille lisäarvoa matkakohteessa omalla äidinkielellään.
Sisällöntuotanto eri kohteiden historiasta kuuluu myös palveluihimme.

Konsultointipalveluita tarvitseville:

Teemme laaja-alaisesti historia-alan konsultointia. Tarjoamme mm. faktojen tarkistuspalvelua eri medioille, elokuva- ja pelituotannoille, sekä kaunokirjallisuuden tarpeisiin.