Referenssit


Alla esimerkkejä jo toteuttamistamme sovelluksista linkkeineen:


Näe Jyväskylä uusin silmin! Discover Jyväskylä -sovellus hyödyntää AR-teknologiaa, joka tekee näkyväksi keskusta-alueen historian kerrostuneisuuden ja nostaa esille keskeisiä henkilöitä kaupungin historiasta.


Hossa Värikallio -sovelluksella pääset tutustumaan Suomussalmella sijaitsevan Värikallion kalliomaalausten mielenkiintoiseen historiaan. Virtuaalisen kallioseinämän avulla voit tarkastella kuva-aiheita lähemmin ja lukea lisätietoa kuvien tulkinnoista. Sovelluksen avulla pääset myös piirtämään AR-tilassa oman kalliomaalauksesi ja jakamaan sen kavereillesi!


Jyväskylässä toimii hurmaava The Local Culture Hostel & Café, joka panostaa paikallisuuteen ja ekologisuuteen. Tutustu yritykseen sekä rakennuksen historiaan ja ihastu! Auta kirjastonhoitajaa pyydystämään karannut kanansa, ja lunasta palkkioksi alennus kahvilaostoksestasi.


Tutustu Sompio-sovelluksella syvällisemmin Museo-Galleria Alarieston ja Sodankylän kotiseutumuseon kiinnostaviin kokoelmiin. Sovelluksella voit olla muutamissa kohteissa myös suoraan vuorovaikutuksessa museoympäristön ja muutamien teoksien kanssa.


Yhteistyökumppaneitamme: