Referenssit


Alla esimerkkejä jo toteuttamistamme sovelluksista linkkeineen:


Näe Jyväskylä uusin silmin! Discover Jyväskylä -sovellus hyödyntää AR-teknologiaa, joka tekee näkyväksi keskusta-alueen historian kerrostuneisuuden ja nostaa esille keskeisiä henkilöitä kaupungin historiasta.


Hossa Värikallio -sovelluksella pääset tutustumaan Suomussalmella sijaitsevan Värikallion kalliomaalausten mielenkiintoiseen historiaan. Virtuaalisen kallioseinämän avulla voit tarkastella kuva-aiheita lähemmin ja lukea lisätietoa kuvien tulkinnoista. Sovelluksen avulla pääset myös piirtämään AR-tilassa oman kalliomaalauksesi ja jakamaan sen kavereillesi!


Jyväskylässä toimii hurmaava The Local Culture Hostel & Café, joka panostaa paikallisuuteen ja ekologisuuteen. Tutustu yritykseen sekä rakennuksen historiaan ja ihastu! Auta kirjastonhoitajaa pyydystämään karannut kanansa, ja lunasta palkkioksi alennus kahvilaostoksestasi.


Tutustu Sompio-sovelluksella syvällisemmin Museo-Galleria Alarieston ja Sodankylän kotiseutumuseon kiinnostaviin kokoelmiin. Sovelluksella voit olla muutamissa kohteissa myös suoraan vuorovaikutuksessa museoympäristön ja muutamien teoksien kanssa.


Kankaan Taika –pelin historiapolulla voit auttaa tehtaanjohtaja Hjalmaria löytämään kadonneen tuotekataloginsa sivut ja tutustua samalla Jyväskylässä sijaitsevan Kankaan paperitehtaan historiaan vanhojen valokuvien kautta.Yhteistyökumppaneitamme: