Oletko miettinyt, että miten kivikirveet tehtiin? Nyt pääset Memorandumin Kivikirves -pelillä kokeilemaan itse kivikirveen rakentamista. Pelistä löytyy kuusi erilaista mallikirvestä, jotka on mallinnettu aitojen arkeologisten löytöjen perusteella.

Peli myydään kuukausilisenssillä  ja sitä voi käyttää osana esimerkiksi historian opetuksessa, kun käsitellään kivikautta. Se toimii myös havainnolistajana esihistoriaa käsittelevissä näyttelyissä ja lisänä matkailupalveluita.

Kiven hiominen ei olekaan niin yksinkertaista kuin voisi luulla. Omaa osaamista ja kehitystä voi testata kolmen eri vaikeustason avulla. Valmiit kirveet voi myös kuvata AR-tilassa ja tuotokset voi jakaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Kivikirves -pelin voi tilata esimerkiksi ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@memorandum.fi. Minimitilausaika on kuukausi. Koska peli myydään lisenssillä, sille ei saa yksinoikeutta. Peliin voidaan liittää tilaavan tahon logo ja infosivu, jossa voidaan kertoa yrityksestä, näyttelystä tai yleisesti löydetyistä kivikirveistä. Näin voimme tehdä yksilöllisiä muokkauksia käyttökokemukseen. 

Ota yhteyttä ja lisää kivikirves -peli osaksi esihistorian opetusta tai opastusta!