Huomio jyväskyläläiset yritykset!

Business Jyväskylän poikkeustilaseteliä voi käyttää myös meidän palveluihimme.

Onko sinulla idea yrityksesi palvelujen monipuolistamisesta mobiilitoteutusten avulla? Ota yhteyttä, niin voimme toteuttaa toimivan kokonaisuuden juuri sinulle!

BusinessJyväskylä

Jyväskylän kaupunki avaa jyväskyläläisille yrityksille nopeutetulla aikataululla yrityspalvelusetelistä muunnellun poikkeustilasetelin paikallisten yritysten liiketoiminnan tukemiseksi. Setelin arvo on 2 000€ ilman omavastuuosuutta. Poikkeustilaseteliin on varattu yhteensä 200 000€ avustus.

– Elämme poikkeuksellisessa tilanteessa ja monet yritykset tarvitsevat tukea toiminnan jatkamiseen. Tämän vuoksi Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö on valmistellut nopealla aikataululla yrityspalvelusetelistä hieman muunnetun poikkeustilasetelin alueen yritysten avuksi. Meillä on olemassa valmis tietojärjestelmä ja palveluntuottajaverkosto prosessin hoitamiseksi, jonka vuoksi pystymme avaamaan poikkeussetelin haun nopeutetulla aikataululla. Myös setelin haku- ja käsittelyajat ovat normaalia lyhyemmät akuutin tilanteen vuoksi, toteaa Jyväskylän kaupungin yrityspalvelupäällikkö Risto Kovala.

Jyväskylän kaupungin poikkeustilaseteliä voi hakea asiantuntijahankintoihin, joilla tähdätään akuutteihin suunnitelmiin ja toimenpiteisiin liiketoiminnan sopeuttamiseksi tai uudelleensuuntaamiseen poikkeustilanteessa. Poikkeustilasetelin haku aukeaa maanantaina 6.4.2020 ja hakuaika päättyy 15.4.2020 klo 22.00. Myös palveluntuottajien portaali aukeaa 6.4.2020 ja on avoinna toistaiseksi.

Lue lisää poikkeustilasetelistä: https://hubs.ly/H0pcvGn0

Katso myös poikkeustilasetelin infosivut: https://hubs.ly/H0pcjw40