Mobiilin monet mahdollisuudet

Sovellusta voi käyttää moninaisiin käyttötarkoituksiin: opetuksen työkaluna, elämyksellisenä mobiilioppaana tai osallistavana pelinä. Käyttäjäystävällisyys ja vuorovaikutuksellisuus tekevät siitä houkuttelevan asiakasviestinnän välineen, jota kaikkien on helppo käyttää omalla laitteellaan.

Tuomme mielenkiintoiset paikat, hahmot ja tapahtumat modernilla tavalla tuttuun ympäristöön AR-teknologian avulla. Sovelluksen avulla pystymme myös pelillistämään opetusta ja uusiin paikkoihin tutustumista. Voit etsiä pelin avulla kadonnutta aarretta, ratkoa pulmia, löytää uusia reittejä ja havainnoida ympäristöä erilaisin keinoin. Uppoudu sovelluksen avulla tarinoiden ja pelien maailmaan, sekä tuo ne osaksi jokapäiväistä elämääsi!

Monipuolinen mobiilitoteutus osana markkinointiviestintää

Ota sovellus osaksi markkinointia ja matkailun edistämistä yrityksessäsi, kunnassa tai kaupungissa. Lisätyn todellisuuden avulla asiakkaasi pääsevät näkemään ja kokemaan asiat uudella tavalla. Tarjoamme lukemattomia mahdollisuuksia esittää tietoa sekä luoda teidän näköisenne toteutuksen vuorovaikutuksen mahdollistamiseksi.

Tuotteet

Vuorovaikutuksellinen mobiiliopas, XR-pakohuone, aarrejahti, XR-seikkailureitti, kuvaprojektio, “elävä taulu” ja hologrammit

Yksilöllinen AR-mainos, -käyntikortti tai muu yksittäinen sisältö sekä muut mobiilitoteutukset

Näyttelysuunnittelua rautaisella ammattitaidolla

Meiltä saa myös ideoita ja osaamista näyttelysuunnitteluun ja toteutukseen. Monialainen tiimimme pystyy tarjoamaan uusia näkökulmia sekä ideoita, joilla näyttelyjänne saa monipuolistettua. Avustamme mielellämme teitä rakentamaan näyttelystänne unohtumattoman elämyksen vierailijoillenne.

Discover Jyväskylä - Historiallinen henkilö

Konsultointi & Workshop

Apua hankerahoitusten hakuun ja suunnitteluun

Teemme museoille ja kulttuuritoimijoille konsultointeja mm. liittyen hankerahoitusten hakuun ja suunnitteluun.

Me tarjoamme uusia perspektiivejä ja keinoja hakuprosessin työstämiseen sekä suoraviivaistamiseen.

Muut palvelumme

Sovellusprojektien yhteydessä voimme päivittää myös verkkosivut ja muut brändituotteet yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.
Story - Memorandum