Referenssejämme

Savonlinna Risteilyt

Risteily Savonlinnan ympäri sekä Maisemaristeily Savonlinnan saaristoon

Sovelluksessa on kartta, jossa risteilylle osallistuva pystyy reaaliaikaisesti seuraamaan laivan sijaintia reitillä. Lisäksi reittien elämyksellisyyttä lisätään sovelluksessa matkanvarrella nähtävien kohteiden menneisyyttä avaten kuvin ja tekstein.

savonlinna-risteilyt

EduEffect

Agenttiseikkailu Jyväskylän keskusta-alueella

Peli esittelee tarinallisuuden ja pelillistämisen keinoin suomalaista koulumaailmaa, Suomea, suomalaista luontoa ja kulttuuria, sekä Jyväskylää ja Keski-Suomea.

Viikinlahti Campus

Tervetuloa Viikinlahti Campukselle

Tutustuttaa käyttäjän Viikinlahden Campus alueen palveluihin hyödyntäen GPS-paikannusta sovelluksen kartalla. Sovelluksessa myös mahdollisuus tehdä varauksia palveluihin sekä viestintäominaisuus joilla viestitään tulevista tapahtumista.

Viikinlahti-campus

The Local Culture Hostel & Café

Viljamakasiinista hostelliksi

Yläkaupungilta Seminaarinmäen kupeelta löytyy historiallinen punatiilinen rakennus, jonka katon alla toimii The Local Culture Hostel & Café, joka tarjoaa sekä majoitus- että kahvilapalveluita. The Localiin voit tutustua lisää The Local Hostel -sovelluksen avulla, jossa voit pyydystää karanneen kanan ja saada alennuksen kahvilaan.

Kankaan Taika

Tutustu Kankaan historialliseen tehdasalueeseen patruuna Hjalmarin hahmon opastuksella.

Yhdessä Zaibatsu Interactive Oy:n ja Kankaan palveluiden kanssa olemme tuottaneet sovellukseen lisäsisältönä historiapolun, jonka avulla käyttäjät pääsevät nyt sukeltamaan syvemmin tehtaan historiaan historiallisten valokuvien ja tietoiskujen kautta. Historiapolun kautta pääset tutustumaan sekä paperitehtaalla käytettyihin koneisiin ja eri tuotantotiloihin, että oppimaan mikä merkitys tehtaan yhteisöelämällä on ollut monen Jyväskylän kaupunginosan synnyssä.

Sompio

Tutustu saamelaiskulttuuriin ja -historiaan!

Sompio-sovelluksen avulla pääset tutustumaan Sodankylän kotiseutumuseoon ja museo-galleria Alariestoon. Perehdy paikallishistoriaan ja taiteeseen digitaalisin apukeinoin!

Sompio

Hossa Värikallio

Oppaasi kalliomaalauskohteeseen

Värikallio on Suomussalmen Hossassa sijaitseva kivikautinen kalliomaalausesiintymä, joka on maalausten määrässä mitattuna Suomen kolmanneksi laajin. Suurin osa Suomen kalliomaalauksista on tehty ajalla 5000-3200 eaa. Kohteen kalliomaalausten ikää ei ole paikan erikoispiirteistä johtuen voitu tarkasti määritellä perinteisillä maan kohoamiseen liittyvillä menetelmillä.

Hossa Värikallio -sovellus auttaa sinua löytämään kalliomaalauskohteeseen kartan avulla. Se toimii oppaanasi perehtyessäsi kohteeseen ja antaa sinulle lisäksi tietoa kalliomaalauksien taustoista. Lisätyn todellisuuden (AR) avulla pääset myös itse piirtämään oman merkkisi kallion pintaan.

Discover Jyväskylä

Koe Jyväskylä uudella tavalla

Discover Jyväskylä -sovellus tuo menneisyyden kadonneen Jyväskylän puhelimeesi. Sovelluksen avulla pääset tutustumaan jyväskyläläisiin merkkihenkilöihin ja tarkastelemaan tuttuja paikkoja vanhoin silmin.

Sijaintiin kohdentuvan kartan avulla oikeat kohteet kartalta löytyvät helposti ja lisätty todellisuus (AR) näyttää miltä katukuvasta kauan sitten kadonneet rakennukset näyttäisivät nykypäivän kaupunkia vasten. Tarinalliset tekstit kertovat kaupungin menneisyydestä ja sen ihmisten elämästä. ​