MEMORA™

25,00 hintaan lisätään alv 24% joka kuukauden 1. päivä

MEMORA™ tutustuttaa käyttäjän alueella oleviin palveluihin.

Kuukausilisenssi sisältää ylläpidetyssä, jatkuvasti markkinoidussa ja  kehittyvässä sovelluksessa näkyvyyden sekä tunnukset nettisivuille perustietojen omatoimista ylläpitoa varten.

Sovelluksen käyttäjä paikannetaan kartalle GPS-paikannuksella. Alueen palvelut nousevat esiin sen perusteella, missä käyttäjä sijaitsee. Käyttäjän on myös mahdollista tutustua kohteisiin myös etänä tai ilman GPS-paikannuksen sallimista, sillä kaikki kohteet löytyvät myös Yritykset-valikosta.

Ensimmäinen maksu: Tänään!

Osasto:

Kuvaus

Luurankona karttapohja, sydämenä mukana olevat yritykset, aivoina loppukäyttäjälle helppokäyttöinen liittymä, lihaksina yritysten oma sisältö ja kaiken yhteen kokoaa viimeistelty ulkonäkö sekä jatkuvaan kehitykseen sitoutunut Memorandum Unlimited Oy.

 

Jaetut kehitys- ja mainoskulut

kuukausilisenssi sisältää ylläpidetyssä, jatkuvasti markkinoidussa ja  kehittyvässä sovelluksessa näkyvyyden sekä tunnukset nettisivuille perustietojen omatoimista ylläpitoa varten.

 

Mahdollisuus laajentaa

Yritys voi laajentaa oman karttapisteen perustiedoista toimimaan kuin sovellus. Tällöin oma karttapiste voi olla esimerkiksi opastettu kierros eri kieliversioilla, kartta alueen reiteistä ja palveluista omatoimimatkailijoille tai peli joka kuljettaa pelaajaa yrityksen toivomalla tavalla. 

 

Ei kuluja erillisen sovelluksen rakentamisesta

Lisäämällä karttapisteelle sovelluksen saat sijoitetuille rahoille suoraan vastinetta, sillä rahat menevät suoraan toiminnan ja elämyksen kehittämiseen. Laajennus toteutetaan Memorandum Unlimited Oy:n toimesta ja toteutus tehdään erillisenä projektina asiakkaan kanssa sovitun sisällön ja aikataulun mukaisesti.

Lisätiedot

Lisäkohdepisteitä

Lisäkohdepiste 5€/kk – laskutetaan peruslisenssin yhteydessä